Mjödbloggen
Teckensnitts storlek: +

Hinderfylld resa till Mazer Cup

Den internationella mjöd tävlingen Mazer cup äger rum den 26e-27e Mars i Boulder, Colorado. Jag har tagit mig dit och är nu på plats, även om resan inte gick helt smärtfritt.

Snöstorm i Colorado orsakade att vi inte fick någon Gate på flera timmar, och landtrafiken utanför Denver var så gott som utslagen under natten. Alla flyg till andra orter var naturligtvis också inställda, så det hela slutade med att vi var en hel folkmassa som blev tvugna att övernatta på flygplatsen. Lyckligt nog delades det i alla fall ut liggunderlag och filtar till alla. Totalt sett tog det ungefär 33 timmar från det att jag begav mig från Stockholm till det att jag anlände till hotellet i Boulder. Till råga på allt så krossades två av de sju flaskor mjöd (en buteljerad ”Sjätte Tunnans mjöd” samt en Tej från Awash Winery i Etiopien). Väldigt synd, speciellt på Tejen, som jag inte ens hunnit smaka på.

Men eftersom det mesta som kan gå fel redan har hänt, känns det ändå positivt inför tävlingen, och jag återkommer självklart med fler rapporter angående den.

Den internationella mjöd tävlingen Mazer cup äger rum den 26e-27e Mars i Boulder, Colorado. Jag har tagit mig dit och är nu på plats, även om resan inte gick helt smärtfritt.

Snöstorm i Colorado orsakade att vi inte fick någon Gate på flera timmar, och landtrafiken utanför Denver var så gott som utslagen under natten. Alla flyg till andra orter var naturligtvis också inställda, så det hela slutade med att vi var en hel folkmassa som blev tvugna att övernatta på flygplatsen. Lyckligt nog delades det i alla fall ut liggunderlag och filtar till alla. Totalt sett tog det ungefär 33 timmar från det att jag begav mig från Stockholm till det att jag anlände till hotellet i Boulder. Till råga på allt så krossades två av de sju flaskor mjöd (en buteljerad ”Sjätte Tunnans mjöd” samt en Tej från Awash Winery i Etiopien). Väldigt synd, speciellt på Tejen, som jag inte ens hunnit smaka på.

Men eftersom det mesta som kan gå fel redan har hänt, känns det ändå positivt inför tävlingen, och jag återkommer självklart med fler rapporter angående den.

Sundsvall Öl & Whisky mässa
En intensiv dag av mjöd

Kommentarer

 
Kommentarer saknas

JOHAN PIHL

 

Johanskogen