Mjödbloggen
Teckensnitts storlek: +

Informationsfolder om Mjöd

Inför mässan Det Goda Köket har jag gjort ett litet informationsblad om mjöd där jag försökt samla det vikitigaste för en nybörjare på mjöd som vill få lite koll. Om ni vill se det kan ni ladda ner det här.

Det Goda Köket är en matmässa i Älvsjö den 6-8 November som Mjödhamnen kommer att ställa ut på. Kontakta mig om ni är intresserad av biljetter.

Inför mässan Det Goda Köket har jag gjort ett litet informationsblad om mjöd där jag försökt samla det vikitigaste för en nybörjare på mjöd som vill få lite koll. Om ni vill se det kan ni ladda ner det här.

Det Goda Köket är en matmässa i Älvsjö den 6-8 November som Mjödhamnen kommer att ställa ut på. Kontakta mig om ni är intresserad av biljetter.

Bloggen syns nu på indexsidan
Systembolaget lägger upp STOR offertförfrågan på m...

Kommentarer

 
Kommentarer saknas

JOHAN PIHL

 

Johanskogen