Mjödbloggen
Teckensnitts storlek: +

Nu går det att beställa igen

Nu går det att beställa igen! Och som tidigare nämnt, behöver man inte längre beställa en hel låda av de dyrare mjöden för att få ett bra pris. En flaska räcker gott och väl. Här ser ni de priser som kommer att gälla under det nya systemet.

Jag har även uppdaterat hemsidan lite grann. Jag har raderat informationen angående mjödkit, eftersom beställning av dessa skulle bli irrelevant, nu när man flaskvis kan välja och vraka själv till överkomliga priser. Dessutom har jag inluderat länkar till Systembolagets e-beställningssystem, under de sidor som har information om de olika mjöderna. Så ni som bor i Uppsala, eller Malmö, kan använda er av dessa länkar ifall ni vill beställa något mjöd. Förhoppningsvis kommer detta snart även att gälla alla i hela landet.

Jag har inte utnämnt månadens mjöd den här månaden, men jag tänkte att jag skulle göra det nu, och väljer att utnämna Korzenny, version varm. Det har varit väldigt kallt Januariväder, så varför inte en kopp med varm Korzenny?

Nu går det att beställa igen! Och som tidigare nämnt, behöver man inte längre beställa en hel låda av de dyrare mjöden för att få ett bra pris. En flaska räcker gott och väl. Här ser ni de priser som kommer att gälla under det nya systemet.

Jag har även uppdaterat hemsidan lite grann. Jag har raderat informationen angående mjödkit, eftersom beställning av dessa skulle bli irrelevant, nu när man flaskvis kan välja och vraka själv till överkomliga priser. Dessutom har jag inluderat länkar till Systembolagets e-beställningssystem, under de sidor som har information om de olika mjöderna. Så ni som bor i Uppsala, eller Malmö, kan använda er av dessa länkar ifall ni vill beställa något mjöd. Förhoppningsvis kommer detta snart även att gälla alla i hela landet.

Jag har inte utnämnt månadens mjöd den här månaden, men jag tänkte att jag skulle göra det nu, och väljer att utnämna Korzenny, version varm. Det har varit väldigt kallt Januariväder, så varför inte en kopp med varm Korzenny?

Fördröjning
Februari

Kommentarer

 
Kommentarer saknas

JOHAN PIHL

 

Johanskogen